Контакт

 

Во Interspace, главен фокус ни е обезбедување врвна и конзистентна услуга, цело време. Нашата врховна посветеност е да го одржуваме задоволството на клиентите на највисоко ниво.


Продажба на корисници

E: sales@interspace.mk
T: +389-23-299-199

Продажба на провајдери

E: wholesale@interspace.mk
T: +389-23-299-199

Техничка подршка

Кориснички портал: My Interspace
E: support@interspace.mk
T: +389-23-299-199

Општо барање

E: info@interspace.mk
T: +389-23-299-199


Централа

Перо Наков 1
1000 Скопје, Македонија